Середа, 24 лютого 2021

Середа, 24 лютого 2021

ПБД

ПБД

Леся Українка жодного дня не сиділа за шкільною партою, не бігала з ровесниками зеленими лугами. Та ще в дитинстві засвоїла: щоб не плакати треба сміятись. Тож потрібно і нам навчитися мужності, любові і надії у неповторної Лесі.
Вшановуючи 150-ту річницю від дня народження Лесі Українки, читачі Підволочиської бібліотеки для дітей долучилися до Лесиних читань.

Середа, 24 лютого 2021

ЦБ

ЦБ

25 лютого – 150 років від дня народження видатної української письменниці Лесі Українки.
Це ніжне і дзвінке ім’я належить до найвеличніших імен нашого народу. Псевдонім Лариси Петрівни Косач твердо і назавжди зафіксований у пам’яті кожного українця.
Уся її творчість це потужна життєствердна сила, провідними мотивами якої є честь, воля, гідність, непримиренність, боротьба, служіння високій меті.
Проте, серед її творів вирізняється пейзажна і інтимна лірика, де показано «м’яке жіноче серце» Лесі Українки.

Середа, 24 лютого 2021

552

552

Дорогі читайлики! У нашій бібліотеці ви зможете переглянути книжкову виставку «Лесин дивосвіт», присвячену 150-річчю від дня народження письменниці Лесі Українки.

Середа, 24 лютого 2021

551

551

До 150-річчя від дня народження видатної української письменниці Лесі Українки у читальному залі Підволочиської центральної бібліотеки розгорнуто книжкову виставку «Струни Лесиного слова».

Випадкова стаття

Контакти